بزرگترین خیانت وزیر نیروی دولت خاتمی و مجلس ششم
بزرگترین خیانت وزیر نیروی دولت خاتمی و مجلس ششم تصویب قانونی به نام اصلاحیه قانون توزیع عادلانه آب بود چرا که:
«قانون توزیع عادلانه آب» مورخ ۱۳۶۱ ، با عنوان اصلاحیه شماره ۵۸ ۹۷۷ ت ۲۹۱۰۱ ه
مورخ ۱۸/ ۱۲/ ۱۳۸۲ به قانون توزیع ناعادلانه آب تبدیل شد. که در آن کل سهم آب کشاورزی و محیط زیست به وزارت نیرو واگذار گردید.
http://rc.majlis.ir/fa/law/print_version/125629
از همان زمان ادعای مصرف ۹۰ درصد آب در کشاورزی، مطرح و با تبلیغات گسترده به باور عمومی تبدیل گردید.
با این زمینه سازی ها، کل آب سطحی کشور در سدها جمع آوری، و پس از تبخیر ۷۵ درصدی، باقی مانده به شهر ها منتقل شد.
«وزیر نیرو : بیش از 99 درصد آب هایی که اکنون مدیریت می کنیم، آب های بارشی است و «کمتر از یک چهارم بارش» را به آب هایی تبدیل می کنیم که بر روی آن ها مدیریت می کنیم»
https://tn.ai/2562063
به واسطه بی آب ماندن کشاورزی، روستاها و محیط زیست، زمینه تامین مواد و محصولات اساسی کشاورزی در ایران از بین رفت؛ واردات محصولات و کالاهای اساسی کشاورزی به ضرورتی حیاتی برای کشور تبدیل، و زمینه تحریم برای ایجاد وابستگی کشور فراهم شد.
ضمناً با نابودی ۷۵ درصد آب به صورت تبخیر در مخازن سدها، و ایجاد خشکسالی مصنوعی، علاوه بر تشدید سیلاب، فرونشست، و شسته شدن خاک حاصلخیز، و... زمینه درگیری بین استانی و بین شهری، و حتی بین کشورهای همسایه نیز فراهم، و امکان وحدت و همگرایی به شدت کم شد.
متاسفانه با تبلیغات موهوم و دامنه دار، به جای سدسازان که از تجدید آب مخازن زیرزمینی جلوگیری کرده اند؛ باز کشاورزان برای حفر چاه، جهتِ نجات کشتهای بی آب مانده شان، مقصر شناخته شدند.
این تبلیغات آن قدر گسترده شده که حتی رئیس جمهور فسادستیز کنونی هم، برای وزارت نیرو یک فرد سدساز را معرفی کردند.
در حالی که هم اکنون، حجم مخازن سدهای ایران حدود دوبرابر ظرفیت آبی کشور است و به همین دلیل آبگیری سدها، با وجود انباشت رسوبات در آنها، (به دلیل تبخیر) ، حتی به نیمه ظرفیت سدها نمیرسد.
در صورتی که می توان با صرف هزینه یک سالِ سدهای در حال ساخت کشور، آبخیزداری و آبخوان داری کل کشور را انجام داد . و با ذخیره آب در مخازن زیرزمینی و جلوگیری از فرونشستِ بیش از صد برابر حد بحران و تبخیر 75 درصدی آب، با رساندن تبخیر به 25 درصد، ظرف یک سال،حجم آب کشور را به 3 برابر رساند.
قابل توجه است که کل برق حاصل از سدهای کشور که گاهی بهانه برای ساخت سدها بیشتر میشود، حداکثر ۱۷ درصد برق مصرفی است. که با نیروگاههای کوچک آبی و نیروی باد و آفتاب، قابل جبران و توسعه است .
البته در صورت استفاده از اب زیرزمینی برای مصرف شهرها و روستاها ،علاوه بر صرفه جویی در هزینه تصفیه فیزیکی، اصول پدافند غیرعامل نیز رعایت خواهد شد؛ در حالی که اکنون سدسازان با وجود خطرات سنگین، معاف از رعایت این اصول حیاتی هستند!!!