انسان و محیط

این سایت متعلق به معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی می باشد. مطالب مفید برای زندگی بهتر انسان با حفظ محیط زیست (توسعه پایدار) در این وبلاگ مطرح می گردد

انسان و محیط

این سایت متعلق به معمار پایه یک و عضو نظام مهندسی می باشد. مطالب مفید برای زندگی بهتر انسان با حفظ محیط زیست (توسعه پایدار) در این وبلاگ مطرح می گردد

سه شنبه, ۲۶ دی ۱۴۰۲، ۱۱:۱۹ ب.ظ

کارآمدترین روش تصفیه و بازیافت فاضلاب

دانشمندان ایران چنان هوشمند بودند که تامین پایدار آب پاک و زلال، تجدید آب زیرزمینی، سرسبزی و جلوگیری از فرونشست زمین را در مناطق گرم و خشک، با کاملترین و کارآمدترین روش تصفیه فاضلاب، و بازیافت آب در محل مصرف را به روش بیهوازی، که همچنان کاملترین و کارآمدترین و کم هزینه ترین روش تصفیه فاضلاب، بدون اشغال زمین، آلودگی آب، خاک و هواست، یعنی چاه جذبی را کشف و بهره برداری کردند.
کاری که در هر شهری که توسط تحصیلکردگان غربزده، این سیستم هوشمندانه و کارآمد، را با هزینه سنگین و اشغال زمین، از خدمت خارج کردند، با بحران بی آبی، فرونشست‌ مهلک، آلودگی آب، خاک و هوا، توسط رودها و دریاچه پسابی به شدت آلوده با تصفیه ناقص، روی دستشان مانده است!!

همانطور که غربیها وقتی برای فهمیدن نحوه عمل حمامی که شیخ بهایی برای گرم کردن حمام به کار برده بود، با ناتوانی از فهم روش او، آن شاهکار را تخریب کردند!!

جالب این که تحصیلکرده های غربزده اکنون مدعی هستند که شیخ بهایی با استفاده از بیوگاز حاصل تصفیه بی‌هوازی فاضلاب این شاهکار را خلق کرده است!

که با گذر از این که آیا واقعا سوخت حمام از متان بوده یا خیر،(
 که اگر بود بازسازی آن مشکلی نداشت!!) باید پرسید شما که با این نوع تصفیه بیهوازی فاضلاب آشنا شده اید، که دوستدار محیط زیست، تامین کننده پساب بدون آلودگی و قابل مصرف لااقل در کشاورزی، و تولیدکننده سوختِ قابل استفاده است، چرا به تقلید از غربی‌ها که به دلیل سطح بالای آب زیرزمینی ، تنها راهی را که با علم ناقص خود در صدسال پیش میشناختند، یعنی خروج فاضلاب از شهر را، در ایران کم بارش به کار بردید و بی آبی، خشکی زمین، فرونشست و آلودگی محیط زیست را برای شهرهایی به بار آوردید؛ که صدها سال، مشکل کم آبی را ، با روش ارزشمند چاه‌های جذبی، که با تصفیه بیهوازی، یعنی تجزیه فاضلاب، با باکتری‌های بیهوازی، تبدیل آن به مایع بدون آلودگی، و با عبور از ده‌ها متر از زمین، آبی پاک، زلال و قابل مصرف، با کمترین هزینه، در محل مصرف، قابل بازیافت میشد؛ در حالیکه این سیستم با گسترش شهر نیز گسترش می یابد؟!!

 هدر دادن سرانه 200-250 لیتر آب قابل آشامیدن، به بهانه کذب کم نیترات شدن وکیفی شدن سرانه 2-5 لیتر آب خوراکی!! در حالی که آب از زمانی که به صورت باران میبارد بر روی زمین حاوی نیترات میشود. چون بخش عمده ای از هوا نیتروژن است و نیترات برای رشد گیاهان ضروریست !!

در واقع انتقال فاضلاب پس از سدسازی دو برابر میزان بارش، که سبب تبخیر 75 درصدی آب و فرونشست اغلب دشتهای کشور شده، برنامه ایست برای نابودی آب و فرونشست شهرها در جنگ آبی که غربیها برای کشورمان تدارک دیده اند. 

 البته اصرار به شیرین سازی آب دریا  وانتقال آن، به جای بهره برداری از آب ژرف شیرین و تجدیدپذیری که به خلیج فارس و دریای عمان میریزد به بهانه فرونشست، در حالی که آب ژرف در بخشهای سنگی زمین است و هرگز برداشت آن سبب فرونشست نمیشود. که اگر قرار بود برداشت مایعات از اعماق زمین سبب فرونشست شود ؛ اکنون نمیبایست از خوزستان با برداشت مستمر نفت، یا استرالیا که از 120 سال پیش از آب ژرف برداشت میکند، چیزی باقیمانده باشد

در واقع، جلوگیری از بهره برداری از آب ژرف هم چهره دیگری از زمینه سازی برای شکست ایران در جنگ آبی است که از 60 سال پیش بر علیه ایران، توسط مافیای سدسازی برای تبخیر و نابودی کشاورزی، و اخیرا انتقال فاضلاب برای نابودی آبِ شهرها و فرونشستِ مهلک آنها، و شیرین سازی و انتقال فوق العاده پَر هزینه از جهت مالی و محیط زیستِ سواحل، برپا شده است. تا با نابودی آب، که مایه حیات است و تخریب شهرها با فرونشست، به بحرانهای اجتماعی و نابودی ایران، از درون، بیانجامد!!

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی